SalzburgSalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winterSalzburg

Schaatsen in de Eisarena van Salzburg

Heb je zin in een dagje schaatsen, dan is de Eisarena van Salzburg een geweldig idee. De ijsbaan is iedere dag geopend. In de Eisarena in het Volkspark kun je van 10.00 uur tot 16.15 uur schaatsen op de vrije banen (publieksbanen). Op sommige dagen is de baan ook 's avonds geopend.  

Salzburg_eisarenaVanaf 1 oktober is de Eisarena voor het winterseizoen geopend. Zowel de tribunes als de baan zelf zijn overdekt. Bij ieder weertype kun je hier dus terecht. Ook voor het huren van materialen zijn er diverse mogelijkheden. Met buslijn 6, 7 en 10 is de Arena goed te bereiken.

Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van de ijsbaan. Daar zie je onder andere de afmetingen van de diverse banen en de prijzen. Je kunt de Arena vinden aan de Hermann-Bahr-Promenade 2 in Salzburg.

Domplatz
Een andere mogelijkheid om te schaatsen vind je op de Domplatz tijdens de Christkindlmarkt. Deze is beperkt aanwezig, van 20 november tot en met 26 december. Ben je in deze periode in de Altstadt van Salzburg, dan kun je hier (tegen betaling) gebruik van maken.

Eisarena Salzburg
Hermann-Bahr-Promenade 2, Salzburg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Tips en bezienswaardigheden