SalzburgSalzburgSalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winter

Flüx, alcoholvrije limonade van Stiegl

Salzburg is de bierstad bij uitstek. Overal vind je brouwerijen, bierlokalen en biertuinen, waar je allerlei soorten (seizoens)bier kunt drinken. Maar....er zijn ook mensen die niet zo van bier of alcohol houden. Met Flüx kunnen zij toch meedoen met de bierdrinkers...op hun eigen gezonde en alcoholvrije manier! Ook voor kinderen is deze limonadedrank geschikt.

Salzburg_drinken-flux.jpgFlüx is een limonade van de Stiegl brouwerij met een reinheitsgebot! Het bestaat uit zuiver bronwater uit de brouwerij, gerstennat en een multivruchtensap. Het bevat geen kleurstoffen, geen toegevoegde suikers, geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige aroma's, het is puur natuur en heel zuiver. Het is alleen in Oostenrijk te koop.

Flüx is een drankje dat heerlijk is als het warm is. Het is verfrissend, het is zuiver en het is gezond! Ook voor mensen die aan de lijn doen is het een interessant drankje. Het heeft per 100 ml Flüx maar 28 calorieën. Een biologisch drankje, wat je natuurlijk wel lekker moet vinden. Het heeft een heel eigen smaak.

Ben je in Salzburg, probeer het dan eens. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!