SalzburgSalzburgSalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winter

McDonald's in de Getreidegasse

Veel mensen zijn dol op McDonald's, sommigen gruwen ervan. McDonald's in de Getreidegasse kan een welkome tip zijn als je een snelle lunch zoekt. Je herkent deze wereldberoemde keten aan het prachtige uithangbord, waarvan je er zoveel ziet in de Getreidegasse.

Salzburg_lunch-getreidegasse-mcdonalds-g.jpgDeze McDonalds kent 2 verdiepingen. Het bijzondere is, dat je bij goed weer ook lekker in de tuin kunt zitten. Bij slecht weer is er binnen altijd genoeg plaats, het is een groot filiaal. De bekende McDonald's gerechten zijn hier ruimschoots verkrijgbaar. Ook zijn er vele soorten koffie beschikbaar aan een aparte balie naast de gewone bestelbalie op de eerste verdieping. 

De tuin bestaat uit een groot terras. Het is best gezellig ingericht en je hoeft dus niet binnen te lunchen als het weer goed is. Tussen alle hoge huizen van de Getreidegasse en de huizen van de achterburen aan de Griesgasse kun je gewoon genieten van een eventuele strakblauwe lucht. Ook voor het drinken van een kop koffie en om even lekker bij te komen van de geweldige belevenissen in de stad is dit terras aan te raden! 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!