SalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winterSalzburgSalzburg

Afro Cafe Salzburg

Aan de Bürgerspitalplatz vind je een uitgaansmogelijkheid die je daar niet meteen verwacht: een cafe-restaurant dat draait om Afrika. Het ziet er kleurrijk en gezellig uit, de consumpties en etenswaren zijn natuurlijk Afrikaans. Zoek je eens wat anders, dan ben je hier aan het juiste adres!

Salzburg_Afro_CafeAfro Cafe wekt de indruk dat je in Afrika bent en is er niet op uit om een missionaire gedachte op te roepen... Het is juist de bedoeling Afrika van een andere kant te belichten. Het beeld van een zelfbewust en vooruitstrevend continent wordt hier neergezet.

De kleuren en ontwerpen van de townships, de heerlijke maaltijden en lekkere koffie en thee vormen de inspiratie voor dit Afro Cafe. De sfeer is belangrijk, de kleuren onweerstaanbaar!

In 2004 werd het eerste Afro Cafe in Kaapstad geopend. In 2007 volgde Salzburg, het eerste in zijn soort buiten Afrika. Het is dus best bijzonder en zeker de moeite waard om te gaan bekijken. Er zijn geregeld optredens, films en muziekavonden. Je kunt ook online spullen bestellen.

Afro Cafe
Bürgerspitalplatz 5

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!