SalzburgSalzburgSalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winter

Club Take Five

Voor een echte clubnacht kun je in Salzburg naar club Take Five. De website ziet er flitsend uit, het geeft een voorproefje van deze uitgaansgelegenheid! Iedere donderdagavond is er een vaste DJ en verder zijn er veel optredens op andere dagen. Wil je echt lekker uit in Salzburg, bezoek dan eens deze club Take Five!

Salzburg_club-take-fiveMisschien ben je wel eens in de beroemde club Take Five in Kitzbühl geweest tijdens je wintersport. Deze club in Salzburg is van dezelfde eigenaar en geeft je dus hetzelfde gevoel. Om hier naar binnen te mogen moet je minimaal 18 jaar zijn. Membercards zijn niet overdraagbaar. Zoals het bij een goede uitgaansgelegenheid hoort wordt hier goed op gelet en wordt je bij onaangenaam gedrag verwijderd. Zo is de sfeer ontspannen en prettig en kun je genieten van een heerlijke avond. 

Het is er chique en elegant, de club wil dat het je aan niets ontbreekt. Take five staat garant voor een echte nacht uit. De club is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 22.00 uur tot 05.00 uur. Reserveren is aan te raden.

Club Take Five
Gstaettergasse 7

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!