SalzburgSalzburgsalzburg-winterSalzburgSalzburgSalzburg

Restaurant Sarastro

Vlakbij de Festspielhauser in Salzburg vind je aan de Wiener-Philharmoniker-Gasse café-restaurant Sarastro. Het is het restaurant dat hoort bij het Museum der Moderne Rupertinum. Er is een modern en gezellig binnenrestaurant, maar buiten zit je in de zomer nog leuker. Op de binnenplaats zit je heerlijk koel onder de bomen met uitzicht op de Festspielhauser!

Dit restaurant heeft een moderne Oostenrijkse kaart. Ga je bijvoorbeeld voor de Spinatknödel, dan verwacht je een groot bord vol met degelijke kost. Niets is echter minder waar: op een prachtig opgemaakt bord liggen drie knödels in een prachtig landschap van groente en kruiden. Bijna jammer om te gaan eten, omdat het er zo mooi uitziet! Het is echter genoeg, je hoeft niet bang te zijn dat het 'liflafjes' zijn en je dus nog een keer moet gaan dineren na deze prachtig uitziende maaltijd.

De Himbeersoda kunnen we hier ook aanraden, zeker voor de grote dorst. Een halve liter van deze drank doet je weer helemaal bijkomen op een warme, zomerse dag! De prijzen zijn zeer betaalbaar. Tussen de 10 en 17 euro voor een hoofdgerecht. Ook voor een drankje, lunch of ontbijt kun je hier terecht.

Café-restaurant Sarastro
Wiener-Philharmoniker-Gasse 9 
Salzburg_diner-sarastro.jpg 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!