SalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winterSalzburgSalzburg

Bosna, een broodje eten op straat!

Bosna is een begrip in Salzburg. Er staat altijd een lange rij voor dit kleine winkeltje. Je kunt hier een traditioneel broodje braadworst kopen. Mensen van alle rangen en standen willen eens in hun leven een broodje Bosna gegeten hebben, waarschijnlijk blijft het niet bij die ene keer!

Salzburg_lunch-Bosna-k.jpgDe van oorsprong Bulgaarse eigenaresse is volledig ingeburgerd in Salzburg. Van overal komen mensen een lekker broodje bij haar kopen.

Braadworst
Een broodje Bosna bestaat uit een varkensbraadworstje, veel ui en verse peterselie, samen met een geheime saus die de finishing touch geeft, tussen een wit broodje. Als je wilt kun je allerlei toevoegingen erbij kiezen, waardoor je een bijzonder en lekker broodje voor je lunch krijgt. Het kleine zaakje is te vinden in "de Durchgang" van de Getreidegasse 33. Ga op de rij met mensen af en je zult het vinden!

Je kunt hier niet zitten, je moet met je broodje door de stad lopen. Een goede tip: laat je broodje inpakken en loop een klein stukje verder naar de Pferdenschwemme: hier staan bankjes en kun je je broodje heerlijk opeten!

Balkan Grill
Getreidegasse 33, Salzburg
Salzburg_lunch-Bosna.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!