SalzburgSalzburgSalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winter

Tomaselli, meer dan een koffiehuis!

Tomaselli is een 'must' als je Salzburg bezoekt. Het is het oudste koffiehuis van Oostenrijk en stamt uit 1705. Het motto van Tomaselli is "Een levensgevoel..", beter kan het niet gezegd worden.

Salzburg_lunch-tomaselli-g.jpgVan buiten ziet het er prachtig uit met een balkon waar je in de zomer ook kunt zitten. Binnen heeft het de traditionele koffiehuizensfeer van weleer. Obers lopen netjes in pak en bedienen je statig, dames lopen in mooi uniform en zwieren rond met dienbladen vol gebak...je kunt kiezen wat je wilt.

Buiten dat is er ook een heerlijke lunchkaart. Na een drukke ochtend is het hier heerlijk bijkomen en kun je je opladen voor de rest van de dag. Je ziet de historie van Salzburg aan je voorbij trekken en als je je ogen dicht doet, kun je je zo voorstellen dat je in de tijd van Mozart in Salzburg bent. De geluiden, de geuren, de sfeer...het plaatje is hier compleet!

In de zomer staat Tomselli bekend om het huisgemaakt ijs. Ook aan de warme kaart is gedacht, er zijn geen grote, warme maaltijden te krijgen, maar voor een licht diner kun je terecht via de lunchkaart!
Tomaselli is echt zeer de moeite†waard en eigenlijk een verplichting als je in Salzburg bent!!†

Cafe Tomaselli GmbH und Co KG
Alter Markt 9
A-5020 Salzburg
+43 (0)662/844488-0

Openingstijden: Ma-Zo: 7-21 uur, Zon- en feestdagen vanaf 08.00 uur
https://www.tomaselli.at†
Salzburg_lunch-tomaselli-k.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!