SalzburgSalzburgSalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winter

Fietstour Salzburg langs de locaties van The Sound of Music

Breng je binnenkort een bezoek aan Salzburg en ben je liefhebber van de legendarische musicalfilm The Sound of Music? Boek dan een fietstour met gids langs de locaties van de film in Salzburg. Ook heel leuk met een groep of je gezin!

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door Salzburg en ruim 150 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door Nederlands- of Engelstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Salzburg bezoekt.

Salzburg_fietstour-fietsen

Salzburg is één van de mooiste steden van Oostenrijk. We kennen deze stad natuurlijk als geboorteplaats van Mozart. Overal kom je hem en zijn muziek tegen. Van geboortehuis, pleinen, standbeelden tot de wereldberoemde Festspiele. Daarnaast is er natuurlijk nog iets bekends, namelijk de Sound of Music! De filmlocaties van deze wereldberoemde film zijn hier nog steeds een belangrijke attractie. Tijdens de Sound of Music Fietstour maak je op een unieke wijze kennis met het bruisende Salzburg. Dit alles met een Sound of Music twist!

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Salzburg bent! Betalen hoef je pas als je in Salzburg bent.

Boek hier de Salzburg Fietstour Sound of Music

Salzburg_fietstour-sound-of-music

Tijdens de 3,5 uur durende Salzburg Fietstour neemt de ervaren gids je mee door deze mooie stad. Geniet van fantastische uitzichten over de stad en de bergen. Vervolgens laat je het historische centrum achter je en fiets je naar het platteland. Hier kom je langs paleizen, meren en traditionele boerderijen. Halverwege de fietstocht is er een pauze van 20 minuutjes waarbij je door de mooie tuinen van Schloss Hellbrunn kunt wandelen.

Sound of Music
Het leukste van alles is dat de route is gebaseerd op The Sound of Music. Je fietst langs maar liefst 20 locaties van deze bekende film, zoals de Mirabell tuinen, het Nonnberg klooster en Schloss Leopoldskron. De gids heeft een ware passie voor zijn stad en vertelt je het verhaal van 'zijn' stad met veel plezier. Bovendien zal hij een aantal liedjes zingen van de populaire muscial! Deze fietstocht is een unieke ervaring, ook geschikt voor kinderen.

Salzburg_fietstour-sound-of-music

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!