SalzburgSalzburgSalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winter

Dakterras hotel Stein, relaxen met een prachtig uitzicht

Het dakterras van hotel Stein is een begrip geworden in de stad Salzburg. Het mag bijna niet meer ontbreken bij een uitgaansavond in de stad.

Salzburg_dakterras-hotel-steinHotel Stein ligt, vanuit de Getreidegasse gezien, aan de overkant van de Salzach. Het hotel ligt aan deze†rivier†en is goed te zien vanuit meerdere punten in de stad.† Het is een†prima hotel, maar buiten dat staat het bekend door het fantastische dakterras. Dit terras is ook toegankelijk als je niet in het hotel logeert, zodat je kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de prachtige Altstadt.

Als je in de avond een adresje zoekt om een drankje te drinken of in de middag lekker wilt lunchen, kun je terecht op dit prachtige dakterras.†In de zomer zit je lekker in de zon, in de winter is het afgesloten met glazen wanden, zodat je toch de indruk krijgt buiten te zijn.

Geregeld vinden hier evenementen plaats, zoals een dj op het dak of een dansavond. Samen met het panoramische uitzicht op de Altstadt maakt dit een bezoek aan dit terras uniek.

Steinterrasse Hotel Stein
Giselakai 3-5, Salzburg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!