SalzburgSalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winterSalzburg

Europapark, prachtig winkelcentrum in Salzburg

Voor het echte winkelen moet je in het Europark zijn. Het behoort tot de beste shoppingmalls van Europa en is zeer bekend. Er wordt zelfs gezegd dat dit winkelcentrum het beste ter wereld is door de prachtige architectuur.

Europark-SalzburgEuropark ligt aan de rand van de stad Salzburg en is goed te bereiken. In de 130 winkels is voor ieder wat wils, alles wat je kunt bedenken is er te koop.

Je vindt er kleine winkeltjes, maar ook de grote ketens zijn vertegenwoordigd. Ikea heeft hier een eigen winkel, bekende kledingzaken als Zara, Peek & Cloppenburg en Bonita zijn vertegenwoordigd, maar ook leuke schrijfwarenwinkels, schoenenzaken, drogisterijen en Bijoux Brigtitte zijn er te vinden. Dit is slechts het topje van de ijsberg....er is veel, heel veel meer!

Rond Kerst kun je gratis schaatsen op een aangelegde ijsbaan, er is een theater, je kunt er heerlijk genieten in allerlei restaurantjes en er is altijd veel voor kinderen te doen. Als je zelf met de auto naar deze shoppingmall gaat kun je gratis parkeren. Kortom, een leuke afwisseling bij een bezoek aan Salzburg!

Europark
Europastraße 1, 5018 Salzburg 

Openingstijden:
maandag - donderdag: 9 tot 19.30 uur, Vrijdag: 9 tot 21 uur, Zaterdag: 9 tot 18 uur

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!