SalzburgSalzburgSalzburgSalzburgsalzburg-winterSalzburg

McArthurGlen Outlet Shopping

Vlakbij de luchthaven van Salzburg vind je het enorme outlet center van MacArthurGlen. Dit outlet shoppingmerk is al in vele steden bekend en nu dus ook in Salzburg.† In onder andere Athene, York, Roubaix, Berlijn, Roermond, VenetiŽ en Luxemburg zijn outlet centers van McArthurGlen te vinden.

Salzburg_winkelcentrum-mcarthurglen-outlet-shopping-1.jpgIn dit designer outletcentrum vind je zo'n 200 merken in honderd verschillende winkels. Bekende merken als Escada, McGregor, Calvin Klein, Valentino, Baldinini, Diesel, enz. kun je hier 30 tot 70% goedkoper kopen dan in de gewone winkel. Dat is de moeite van een bezoekje dus zeker waard!

Als je moet kiezen tussen een bezoek aan Europapark en dit outletcenter, dan adviseren wij om te bedenken wat je doel is. Wil je lekker en gezellig shoppen, leuke winkels zien die betaalbaar zijn en ook naar iets anders kijken dan alleen kleding? Kies dan voor Europapark. Dit is voor het hele gezin leuk (H&M, C&A, Zara, Accessoires. Bijou Brigitte, boekhandels met leuke papierafdelingen, drogisten, enz.).

Ben je op zoek naar dure merkkleding en wil je die goedkoper aanschaffen (een Hugo Boss pak dat normaal 1500 euro†kost, nu voor 800 euro. Spijkerbroeken die normaal rond de†300 euro kosten nu voor 170 euro, enz.) dan moet je naar Himmelreich/McArthur Glen. †De prijzen zijn nog steeds hoog, alleen zijn ze goedkoper dan in de normale winkels. Het is en blijft dure merkkleding.

Salzburg_winkelcentrum-mcarthurglen-outlet-shopping-2.jpgHet gebouw zelf is onder architectuur gebouwd.†Er is in 2012†een afdeling voor de kleintjes geopend (Dinoland). Terwijl jij shopt, wordt je kind opgevangen en vermaakt. In deze MacArthurGlen shopping mall vind je bovendien vele moderne en aantrekkelijke restaurants en koffiegelegenheden.

Bij het openbaar vervoer staat deze McArthurGlen vaak aangegeven als†'Himmelreich'. Op de†snelwegen om de stad en in de stad vind je†veel bewegwijzering naar dit outletcenter.†Er is parkeergelegenheid genoeg bij de mall. Parkeren is de eerste twee uur gratis, daarna betaal je 2,20 euro per uur. Als je meer dan 150 euro hebt uitgegeven in de mall, kun je bij de klantenservice een gratis uitrijkaart krijgen. Je moet dan wel bonnetjes kunnen overhandigen.†

Designer Outlet McArthurGlen
Kasernenstrasse 1
5073 Wals-Himmelreich
Salzburg

Openingstijden:
maandag - vrijdag: 9.30 - 19.00 uur
zaterdag: 09.00 - 18.00 uur
zon- en feestdagen: gesloten

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!